Helproteser

En helprotese er en tandprotese der erstatter alle tænder i overkæben og/eller underkæben. Helproteser støtter kinder, kæbeled, sikre dig tyggeevne og bevarer et naturligt udseende.

I dag gør man mere ud af at fremstille en naturlig udseendet tandprotese, så ingen ser at det er en tandprotese. Vi kan rette op på skæve tænder, eller lave skæve/naturlige tænder. Lave mellemrum, eller lukke mellemrum mellem de enklte tænder. Der findes i dag mange forskellige fabrikater af tænder, så vi kan finde lige præcist den du synes om.

Immediatprotesen

En immediatprotese er en protese, som indsættes lige efter udtrækning af de naturlige tænder.

Helprotese

En helprotese er en tandprotese der erstatter alle tænder i overkæben og/eller underkæben.

Molloplast B

Molloplast B, som dette bløde materiale hedder, bliver anvendt når man vil hjælpe de patienter der har smerter i forbindelse med brug af undermunds

Implantatprotese

Implantatprotese eller tryklåsprotese som det også kaldes, kan fremstilles når man har mistet alle sine naturlige tænder evt.

Delprotese

Delproteser erstatter, som navnet siger, dele af det naturlige tandsæt. Vi fremstiller flere forskellige typer delproteser.

Naturtro protese

En naturtro protese, er en protese hvor tænder og tandkød er udformet og indfarvet lidt mere som naturlige tænder og tandkød.

Rebasering

En gumme er en levende organisme, og den vil forandre sig hele livet. Gummen vil svinde, blive lavere eller mindre.

Louise Høyer