Personale

Louise Høyer

Louise er indehaver af alle klinikkerne. Hun er at finde på klinikkerne på faste dage.

Mandag: Holstebro kl 16-17 efter aftale
Tirsdag: Struer kl 9-12 og Holstebro 13-17
Onsdag: Nykøbing Mors kl 9-16
Torsdag: Holstebro kl 9-12 og Struer 13-16
Fredag: Nykøbing Mors kl 9-12

Skive klinikken er efter aftale, gerne tidligt morgen eller efter aftale om eftermiddagen. Ring endelig for at få en tid.

Tina Østergaard

Tina er for det meste på Skive klinikken, men indimellem også på Nykøbing Mors klinikken. Tina har efterhånden mange års erfaring i fremstilling af tandproteser, og vil altid være behjælpelig med at finde den rette løsning. Tina er altid smilende og rolig.

Lotte Backstein Jensen

Lotte er på laboratorium i skive klinikken, og laver teknisk arbejde. Det vil i formiddagstimerne tit være Lotte der tager telefonen.

Lone Holm

Lone har været hos os i 10 år, men i Dentalhuset i mange år. Vi har 2 tandlæger vi samarbejder med her. Lone er altid klar til at hjælpe.

Susanne Tegllund

Susanne sidder i receptionen i Holstebro klinikken hver formiddag. Hun tager også telefonen, og står for vores administrative opgaver. Susanne er ved at have lært lidt omkring tandproteser efterhånden, men hun kommer ikke ind i selve behandlingen, men er altid behjælpelig med at finde svar.

Louise (Loui) Ladegaard Nielsen

Loui er på klinikken i Holstebro hver dag. Hun har mange års erfaring i faget efterhånden, og hun brænder for fremstilling af tandprotetiske løsninger. Hun er altid klar på at hjælpe.

Lotte Bundgaard

Lotte B som hun kaldes her, har været væk fra faget i nogle år, men kommet tilbage nu da hun savnede det. Lotte B er mandag og tirsdag på Nykøbing Mors klinikken, og onsdag, torsdag og fredag på skive klinikken. Lotte B er også altid klar til at hjælpe.